CALENDAR RENGA 2013

Chiar aşa! Mai există un calendar 2013. Un calendar născut spontan dintr-un poem în lanţ, scris de grupul nostru „Haikuind” acum ceva vreme. Lista cu numele autorilor poemelor o găsiţi pe coperta calendarului (daţi click pe ea).

Lucrurile s-au petrecut aşa: cu ocazia lansării Calendarului Haiku 2013, în octombrie, la Teatrul Odeon, am expus şi imaginile în format A4 ale acestei renga, pe numele ei: „Renga celor 12 luni”. Prin alcătuire şi grafică,  se potrivea perfect ca fundal pentru lansarea unui calendar.

Feed-back-ul primit ne-a surprins şi pe noi, autoarele (grafica îi aparţine, evident, Constanţei Erca, conceptul mie). Au fost câteva voci care ne-au întrebat direct de ce nu facem şi din aceste 12 imagini un calendar. Drept care, neplanificat şi din scurt …. am făcut!

Rezultatul îl puteţi vedea mai jos.  Calendarul este expus, alături de cel Haiku, la expoziţia cu vânzare „Carte cu Arte”. Dar îl puteţi comanda şi la adresa: psioana@gmail.com.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Calendar Haiku și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la CALENDAR RENGA 2013

  1. Pingback: For New Year 2013 (2) : CALENDAR Renga and PHOTO Haiku | Akita International Haiku Network

  2. Pingback: For New Year 2013 (1) « Akita International Haiku Network

  3. This is a beautiful calendar, prioduced to a very high standard. Both the poetry and the graphics are wonderful, and they work together to make a fantastic symbiosis. Well done to all involved!

  4. Lavana zice:

    Felicitari ! Sunteti o echipa de inalta clasa !
    La cat mai multe realizari !

  5. La lansarea CALENDARULUI HAIKU spuneam: „pe zi ce trece ma conving ca intalnirea dintre Ioana si mine n-a fost …intamplatoare. Una , pasionata de haiku, cealalta, de desen . Undeva, CINEVA, a decis ca a venit vremea sa fim o ECHIPA.” Speram sa va bucuram si pe mai departe cu creatiile noastre

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s