AMURGUL VIOLET AL ROCHIEI – Recolta!

Rochia violet a inspirat 24 de haiku-uri şi tot atâtea voturi pe blog. Un adevărat record! Nu ştiu dacă nuanţa mătăsii sau povestea în sine a stârnit entuziasmul celor care au participat, dar oricare ar fi fost cauza, efectele sunt pe măsura celor doi protagonişti.

Le mulţumesc, deci, tuturor celor care au răspuns apelului nostru şi au trimis un haiku. Am fost impresionată de faptul că s-au mobilizat şi câţiva ne-haijini, mai exact colegi cu EA şi El, din comunitatea de dansatori. Este evident că cei doi au fost iubiţi, iar acum sunt la fel de regretaţi.

Aşa cum am spus, nefiind concurs, au fost acceptate toate poemele sosite. Desigur, unele sunt „mai” haiku decât altele. Nici nu putem pretinde unor începători, care poate abia cu această ocazie au auzit de haiku, să scrie pe măsura unor împătimiţi ai genului. Nu calitatea poemelor trebuie măsurată în acest proiect, ci cea a intenţiei cu care acestea au fost trimise. Aşa stând lucrurile, rog să ţineţi cont de acest aspect atunci când le citiţi.

Căldura şi empatia vorbesc din fiecare vers, al fiecărui poem. Şi nu spun asta ca pe o declaraţie de circumstanţă sau retorică. Sper doar că voltajul acestei emoţii colective va trece cu bine oceanul şi va ajunge în mâinile Lui, unde-şi va face efectul. O vrajă românească, cu ingrediente japoneze, n-are cum să dea greş atunci când e aplicată unui japonez molipsit de „morbus mioriticus”! Sperăm cu toţii!…..:)

Montajul pe care-l vedeţi mai jos va fi trimis şi pe suport de hârtie, la dimensiunea A3, în Japonia. Astfel că, şi de pe perete, rochia şi poemele noastre îşi vor lăsa elocvenţa şi misterul „mona-lisic” să lucreze. Să nu uităm că violetul este o culoare magică, şi nu întâmplător mătasea acestei rochii e violet!

rochia violet blog

Acest articol a fost publicat în DANS - Fotohaiku, Diverse și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la AMURGUL VIOLET AL ROCHIEI – Recolta!

 1. Placut impresionata.Felicitari.

 2. stopsy zice:

  distress undress –
  nice manner to flirt the fan
  again wellcome to dance

 3. artistu zice:

  Frumooos! Felicitari celor doi! 😉

 4. Lavana zice:

  Felicitări,Constanţa !
  Jos pălăria,în faţa evantaiului 🙂

 5. Marius zice:

  Splendid! Cei doi merită tot ce s-a scris aici și mult mai mult decât atât. Păcat că nu vom mai vedea pe ringul de concurs superba rochie mov. Dansul românesc a pierdut nu doar doi dansatori talentați, ci și doi oameni deosebiți. Au fost divini.

 6. Nicoleta zice:

  A iesit foarte, foarte frumos!

 7. Montajul in evantai… ce deliciu mov.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s